Eger: szállás, szálláshelyek Egerben, vendégházak, apartmanok, panziók, hotelek, Egerben és környékén üdülési csekk, éttermek
Magyar Magyar
 
OnlineLap lapcsalád
MI KERESÜNK ÖNNEK SZÁLLÁST!
0-24-ig
Online kérés
A szolgáltatás díja:
2.000 Ft/keresés
Felhasználónév:
Jelszó:


Egy szelet marketingtorta

Egy szelet marketingtorta


lapcsalád
Egy szelet marketingtorta

Beszámoló az onlinemarketing cukrászdájából

Idén immáron negyedik alkalommal találkoztak az online vásárlás és a hazai e-kereskedelem szakértőinek krémje. A Marketingtorta negyedik szériája, a Fókuszban a webáruházak 2011. március negyedikén, Budapesten került megrendezésre, az elegáns Hotel Tulip Inn Milleniumban. A magyar webáruház szakértők itt mutatták be a legfrissebb aktualitásokat és tudnivalókat, valamint az örökérvényű útmutatásokat, melyekkel a kezdő webáruház tulajdonosoknak adtak irányvonalat. Az idelátogatók között akadtak igazi régi motoros webshoposok, s olyanok is, akik még csak most ismerkednek a lájkolással, s az online piac nyújtotta lehetőségekkel. A konferenciát a házigazda Barta Tibor, bevezető előadásával nyitotta meg, aki többek között a közösségi média elképesztő erejéről, és a hatékony facebook kommunikációról beszélt.

A webes világ sajátossága, hogy gyakorlatilag napró napra változik, s aki ebben az üzletágban dolgozik, annak egyszerűen kötelező lépést tartania. De nem elég tisztába lenni az online újdonságokkal, a hatékonyság érdekében elengedhetetlenek a különböző stratégiák. Ebben a témában tartott elődást Pető Róbert E-kereskedelmi specialista, a QuickStudio Kft. ügyvezetője. Az Eszterházy Károly Főiskolán online marketinget oktatató szakértő, rengeteg hasznos információt osztott meg a részvevőkkel, az interneten történő értékesítés új technikáiról és megoldásairól. Szó volt a Facebook és Google webáruházakról, de az előadás mellett, egyben bemutatót is tartott, s nagyszerű volt látni élőben, hogy milyen is egy működő mobil webshop. Ahogy figyeltem Róbertet, rá kellett döbbennem, hogy a jövő elkezdődött! Az előadás után a jelenlévőknek módjuk volt, leülni egy kötetlen beszélgetésre a szakemberrel, mely lehetőséggel igen szépszámban éltek.

P.Á.

  Főoldal Hírlevél, hírek Könyvjelzőkhöz Kezdőlapom Link küldése Kapcsolat Médiaajánlat  
 

Ingyenes regisztráció (szálláshelyek részére)

Írjon nekünk!
Észrevételek, javaslatok:
Név:
E-mail cím:
Ezt a kódot:
Kérjük írja ide:

Gyors megkeresés (szállás keresők részére)

Írjon nekünk!
Észrevételek, javaslatok:
Név:
E-mail cím:
Ezt a kódot:
Kérjük írja ide:
 
EgerTour.hu www.onlinelap.com
Eger
Eger és környéke
Copyright ©2004- 2017. OnlineLap Média Összes oldalletöltés (2006. május 23. óta): 98757263